G&T Aktív Bézs textil – Vadász – Fekete sportcipő !Raktárkészletről!

  • G&T Aktív Bézs textil – Vadász – Fekete sportcipő
  • Felsőrész: textil felsőrész, nubuk bőr díszítéssel
  • Bélés: valódi bélésbőr
  • Talp anyaga: TR talp
  • Talpbetét: bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Aktív Bézs textil – Vadász – Fekete sportcipő

A 2022-es tavaszi/nyári kollekció legújabb textil és bőr felsőrésszel készült cipője ez a G&T Aktív Bézs textil – Vadász – Fekete sportcipő, ami gyönyörű színeivel az idei szezon egyik legszebb lábbelije. Az új bézs nubuk textilünk a bézs nubuk bőrrel tökéletesen harmonikus párosával a kiegészítő vadász zöld és fekete színű nubuk bőr igazán férfias látványt nyújt. A remek olasz bézs textil felsőrész amely hátoldalát a természetes légáteresztő finom bélésbőrrel vontuk be könnyedén öleli körbe a lábfejet és biztosítja a természetes komfort érzetet a lábnak.

A könnyed felsőrészhez színben harmonizáló a fekete-fehér TR talpat raktuk. A különleges megjelenést fokoztuk a bézs selyemfényű cérnával hímzett logóval. Az Aktív sportcipőnk ezzel a megjelenéssel bármelyik külföldi prémium lábbelivel felveszi a verseny!

A kitűnő minőségű textil bőr felsőrész tökéletesen fogja körbe a lábfejet és kimagasló komfortérzetével hamar le fog venni a lábadról. A könnyű fekete-fehér TR cipőtalp egész napos járás után sem fogja lábad megviselni. Kis súlyával nem terheli a lábad a hosszú séták alkalmával sem. A hosszan tartó kényelem eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő talpbetét. Cipőinkhez kitűnő minőségű ergonómiai kialakítású talpbetéteket használunk.

A cipő bélése

A cipő béléséhez a már más cipőmodelljeinknél is nagy népszerűségnek örvendő valódi bőr béléseket használjuk. Előnyei között a rendkívüli tartósság mellett a prémium minőségű anyagoknál megszokott bársonyos kellemes tapintást kell kiemelni, amelyhez nem lehet hasonlítani semmilyen más anyagot. A természetes szellőzés nagyon fontos a lábnak, ezt a valódi bőr anyagok sikeresen biztosítják. A G&T cipőkhöz használt valódi bőr felsőrész mellett meg kell említeni a bélésbőrrel kasírozott talpbetéteinket is, amelyek kimagasló komfortérzetet nyújtanak a cipőink viselőjének.

A cipőtalp

A TR anyag az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban, hiszen olyan kedvező tulajdonságai vannak, mint  a kis súly, a jó kopásállóság és rugalmasság. A tapadása is nagyon jó ami előnyös  és szükséges a nedves útfelületeken.

A G&T cipőknél megszokott módon itt is a manufakturális gyártás és a modern anyagok a biztosítékai cipőink tartósságának és kimagasló minőségének!

Ha, ki akarsz lógni a sorból, viselj G&T cipőt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Aktív Bézs textil – Vadász – Fekete sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük