G&T Aktív Füst – Menta sportcipő !Raktárkészletről!

    • Felsőrész: textil felsőrész, nub
    • Bélés: valódi bélésbőr
    • Talp anyaga: TR talp
    • Talpbetét: bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Aktív Füst – Menta sportcipő

A 2022-es tavaszi/nyári kollekció legújabb textil és bőr felsőrésszel készült cipője ez a hölgyeknek szánt G&T Aktív Füst – Menta sportcipő, ami szerintem az idei szezon legnépszerűbb lábbelije. A finom füst színű nubuk bőrrel tökéletesen harmonizál a világos menta árnyalatú barkás bőr amit a díszítésekhez használunk. A remek olasz szürke textil felsőrész amely hátoldalát a természetes légáteresztő finom bélésbőrrel vontuk be könnyedén öleli körbe a lábfejet és biztosítja a természetes komfort érzetet a lábnak.

A könnyed felsőrészhez színben harmonizáló a szürke-fehér TR talpat raktuk. A különleges megjelenést fokoztuk a selyemfényű menta cérnával hímzett logóval. Az Aktív sportcipőnk ezzel a megjelenéssel bármelyik külföldi prémium lábbelivel felveszi a verseny!

A kitűnő minőségű textil bőr felsőrész tökéletesen fogja körbe a lábfejet és kimagasló komfortérzetével hamar le fog venni a lábadról. A könnyű szürke-fehér TR cipőtalp egész napos járás után sem fogja lábad megviselni. Kis súlyával nem terheli a lábad a hosszú séták alkalmával sem. A hosszan tartó kényelem eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő talpbetét. Cipőinkhez kitűnő minőségű ergonómiai kialakítású talpbetéteket használunk.

A cipő bélése

A cipő béléséhez a már más cipőmodelljeinknél is nagy népszerűségnek örvendő valódi bőr béléseket használjuk. Előnyei között a rendkívüli tartósság mellett a prémium minőségű anyagoknál megszokott bársonyos kellemes tapintást kell kiemelni, amelyhez nem lehet hasonlítani semmilyen más anyagot. A természetes szellőzés nagyon fontos a lábnak, ezt a valódi bőr anyagok sikeresen biztosítják. A G&T cipőkhöz használt valódi bőr felsőrész mellett meg kell említeni a bélésbőrrel kasírozott talpbetéteinket is, amelyek kimagasló komfortérzetet nyújtanak a cipőink viselőjének.

A cipőtalp

A TR anyag az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban, hiszen olyan kedvező tulajdonságai vannak, mint  a kis súly, a jó kopásállóság és rugalmasság. A tapadása is nagyon jó ami előnyös és szükséges a nedves útfelületeken.

A G&T cipőknél megszokott módon itt is a manufakturális gyártás és a modern anyagok a biztosítékai cipőink tartósságának és kimagasló minőségének!

Ha, ki akarsz lógni a sorból, viselj G&T cipőt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Aktív Füst – Menta sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük