G&T Aktív Hell bőr sportcipő !Raktárkészletről!

  • G&T Aktív Hell bőr sportcipő
  • Felsőrész: nappa bőr
  • Bélés: valódi bélésbőr
  • Talp anyaga: TR talp, ragasztott
  • Talpbetét: bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Aktív Hell bőr sportcipő

A G&T Aktív Hell bőr sportcipő a  prémium minőségű fekete nappa bőrökből készült, amelyhez fekete-fehér TR talpat raktuk. A rendkívül mutatós enyhén fényes fekete felsőrész igazán pokoli megjelenést nyújt a lángvörös színű nappa bőr kiegészítő díszítésekkel. A különleges megjelenést a piros színű cérnával hímzett logóval emeltük még magasabb szintre. A G&T Aktív sportcipőnk most már mind hímzett logóval látjuk el, amely igaz sokkal szebb cipőkön, mint a korábbi nyomott megoldással készült logó.  A napjaink divat színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Megjelenése mellett magas komfortérzetet nyújt a cipő viselőjének! A cipő ápolását a szokásos impregnáló szerekkel lehet elvégezni és így hosszú ideig megőrizzük a lábbeli tökéletes megjelenését!

A sportcipőnkhöz használt nappa bőr felsőrész tökéletesen fogja körbe a lábfejet és kimagasló komfortérzetével hamar le fog venni a lábadról. Az Aktív sportcipőnk dísz csíkjai nappa bőrből készültek. A cipő unisex modell. A könnyű TR cipőtalp egész napos járás után sem fogja lábad megviselni. Kis súlyával nem terheli a lábad a hosszú séták alkalmával sem. A hosszan tartó kényelem eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő talpbetét. Cipőinkhez kitűnő minőségű ergonómiai kialakítású talpbetéteket használunk.

Cipő bélése

A sportcipő béléséhez a már más cipőmodelljeinknél is nagy népszerűségnek örvendő valódi bélésbőröket használjuk. A rendkívüli tartósság mellett a prémium minőségű anyagoknál megszokott bársonyos kellemes tapintást kell kiemelni. A természetes szellőzés nagyon fontos a lábnak, ezt a valódi bőr anyagok sikeresen biztosítják. A G&T cipőkhöz használt valódi bőr felsőrész mellett meg kell említeni a bélésbőrrel kasírozott talpbetéteinket is, amelyek kimagasló komfortérzetet nyújtanak a cipőink viselőjének.

Cipőtalp

A TR anyag az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Kedvező tulajdonságai miatt mint  a kis súly, a jó kopásállóság és rugalmasság a legtöbb cipőhöz ezt az anyagot használják. A tapadása is nagyon jó ami előnyös  és szükséges a nedves útfelületeken. A cipőtalp a felsőrészhez ragasztással rögzítettük, ehhez a legjobb minőségű, környezetbarát ragasztóanyagot használtunk!

A G&T cipőknél megszokott módon itt is a manufakturális gyártás és a modern anyagok a biztosítékai cipőink tartósságának és kimagasló minőségének! Minden termékünkre fél éves szavatosságot vállalunk!

Ha, ki akarsz lógni a sorból, viselj G&T cipőt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Aktív Hell bőr sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük