G&T Aktív – Jeans bőr sportcipő !Raktárkészletről!

  • G&T Aktív – Jeans sportcipő
  • Felsőrész: nappa bőr, nubuk bőr rátéttel
  • Bélés: valódi bélésbőr
  • Talp anyaga: TR talp
  • Talpbetét: bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Aktív – Jeans bőr sportcipő

Az egyik legsikeresebb szín-összeállítású cipőink a G&T Aktív – Jeans bőr sportcipő cipőnk. A G&T Aktív cipők őszi/tavaszi kollekcióját is kiegészítettük a csak valódi bőr felsőrésszel gyártott modellekkel. Ezek közül nem maradhat ki az egyik személyes kedvencem, a G&T Aktív Jeans cipő sem. A farmereket idéző színösszeállítást a szantál színű cérnával varrt felsőrész tökéletessé varázsolta! Ez a modell elegáns társad lesz a mindennapokban és megjelenése nagy figyelmet fog vonzani, erre jobb ha már most felkészülsz! 

Az G&T Aktív modelljeinknél megszokott TR talpak színei is ezt az elegáns hatást fokozzák, a kék járófelületű talp fehér közbetéttel a sportos eleganciát hivatott növelni.

A kitűnő minőségű nappa bőr felsőrész tökéletesen fogja körbe a lábfejet és kimagasló komfortérzetével hamar le fog venni a lábadról. A könnyű TR cipőtalp egésznapos járás után sem fogja lábad megviselni. Kis súlyával nem terheli a lábad a hosszú séták alkalmával sem. A hosszan tartó kényelem eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő talpbetét. Cipőinkhez kitűnő minőségű ergonómiai kialakítású talpbetéteket használunk.

A cipő béléséhez a már más cipőmodelljeinknél is nagy népszerűségnek örvendő valódi bőr béléseket használjuk. A rendkívüli tartósság mellett a prémium minőségű anyagoknál megszokott bársonyos kellemes tapintást kell kiemelni, amelyhez nem lehet hasonlítani semmilyen más anyagot. A természetes szellőzés nagyon fontos a lábnak, ezt a valódi bőr anyagok sikeresen biztosítják. A G&T cipőkhöz használt valódi bőr felsőrész mellett meg kell említeni a bélésbőrrel kasírozott talpbetéteinket is, amelyek kimagasló komfortérzetet nyújtanak a cipőink viselőjének.

A TR anyag az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban, hiszen olyan kedvező tulajdonságai vannak, mint  a kis súly, a jó kopásállóság és rugalmasság. A tapadása is nagyon jó ami előnyös  és szükséges a nedves útfelületeken.

A G&T cipőknél megszokott módon itt is a manufakturális gyártás és a modern anyagok a biztosítékai cipőink tartósságának és kimagasló minőségének!

Ha, ki akarsz lógni a sorból, viselj G&T cipőt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Aktív – Jeans bőr sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük