G&T Aktív Vadász bőr sportcipő !Raktárkészletről!

  • G&T Aktív Vadász bőr sportcipő
  • Felsőrész: nubuk bőr, nappa bőr díszítésekkel
  • Bélés: valódi bélésbőr
  • Talp anyaga: TR talp, ragasztott
  • Talpbetét: bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Aktív Vadász bőr sportcipő

A G&T Aktív Vadász bőr sportcipő prémium minőségű nubuk bőrökből készült, egy kedves vadász ismerősünk kérésére. Ez a gyönyörű mohazöld szín a sziena barna díszítésekkel annyira szép lett, hogy elhatároztuk, hogy a kínálatunkba is felkerül. A mohazöld és sziena barna felsőrészhez színben passzoló barna TR talpat raktuk. A gyönyörű zöld árnyalatú felsőrész az őszi szezon egyik legkülönlegesebb színű anyagából készült. A különleges megjelenést a zöld árnyalatú cérnával hímzett logóval emeltük még magasabb szintre.

A G&T Aktív sportcipőnk most már mind hímzett logóval látjuk el, amely igaz sokkal szebb cipőkön, mint a korábbi nyomott megoldással készült logó.  A napjaink divat színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Megjelenése mellett magas komfortérzetet nyújt a cipő viselőjének! A cipő ápolását a szokásos impregnáló szerekkel lehet elvégezni és így hosszú ideig megőrizzük a lábbeli tökéletes megjelenését!

A sportcipőnkhöz használt nubuk bőr felsőrész tökéletesen fogja körbe a lábfejet és kimagasló komfortérzetével hamar le fog venni a lábadról. Az Aktív sportcipőnk dísz csíkjai is nubuk bőrből készültek. A cipő unisex modell. A könnyű színben harmonizáló TR cipőtalp egész napos járás után sem fogja lábad megviselni. Kis súlyával nem terheli a lábad a hosszú séták alkalmával sem. A hosszan tartó kényelem eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő talpbetét. Cipőinkhez kitűnő minőségű ergonómiai kialakítású talpbetéteket használunk.

A sportcipő béléséhez a már más cipőmodelljeinknél is nagy népszerűségnek örvendő valódi bélésbőröket használjuk. A rendkívüli tartósság mellett a prémium minőségű anyagoknál megszokott bársonyos kellemes tapintást kell kiemelni. A természetes szellőzés nagyon fontos a lábnak, ezt a valódi bőr anyagok sikeresen biztosítják. A G&T cipőkhöz használt valódi bőr felsőrész mellett meg kell említeni a bélésbőrrel kasírozott talpbetéteinket is, amelyek kimagasló komfortérzetet nyújtanak a cipőink viselőjének.

A TR anyag az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Kedvező tulajdonságai miatt mint  a kis súly, a jó kopásállóság és rugalmasság a legtöbb cipőhöz ezt az anyagot használják. A tapadása is nagyon jó ami előnyös  és szükséges a nedves útfelületeken. A cipőtalp a felsőrészhez ragasztással rögzítettük, ehhez a legjobb minőségű, környezetbarát ragasztóanyagot használtunk!

A G&T cipőknél megszokott módon itt is a manufakturális gyártás és a modern anyagok a biztosítékai cipőink tartósságának és kimagasló minőségének! Minden termékünkre fél éves garanciát vállalunk!

Ha, ki akarsz lógni a sorból, viselj G&T cipőt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Aktív Vadász bőr sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük