G&T Klasszikus Menta – Fehér bőr sportcipő !Raktárkészletről!

  • G&T Klasszikus Menta – Fehér bőr sportcipő
  • Felsőrész: barkás nappa bőr
  • Talp anyaga: gumi
  • Talpbetét: Anatómiai kialakítású, antibakteriális

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ, 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL!

Kategória:

Leírás

G&T Klasszikus Menta – Fehér bőr sportcipő

A G&T Klasszikus Menta – Fehér bőr sportcipő készítéséhez kiváló minőségű barkás nappa bőrt használunk. A nappa bőr a legpuhább bőr. Kézbe véve is azonnal látni fogod a finoman erezett mintázatoz. Ezt a különleges anyagot kombináltuk fehér nappa bőr díszekkel és selyemfényű fehér hímzett logóval láttuk el. Ez a finom pasztell árnyalat a fehér nappa díszekkel igazán elegáns megjelenést nyújt. Mikor kézbe veszed ezt a könnyű sportcipőt az ujjaiddal azonnal érezni fogod a puha bőr finomságát, a bélésbőr bársonyosságát. A cipő kidolgozása, anyaghasználata valódi prémium minőséget nyújt neked, a kényelem pedig elmaradhatatlanul együtt jár a cipőinkkel. Ez a puha bőrből készült lábbeli szinte észrevehetetlen a lábon. A G&T cipők lágy felsőrészének tartóssága érdekében speciális üvegszál betétekkel erősítettük meg, így a kényelem és a tartósság is kompromisszumok nélkül megvalósult.

A könnyű gumitalp szintén olasz prémium minőségű gumiból készült. Kopásállósága mellett meg kell említeni a kitűnő tapadását, amely vizes, síkos felületeken is biztonságot ad.

A valódi bőr felsőrész a tavaszi/őszi időszakban a legideálisabb. A prémium minőségű nappa felsőrész lágyan veszi körbe a lábfejet. A bőr felsőrész belső felületét valód bélésbőrrel fedtük be a tökéletes komfort érdekében! A bélésbőr természetes szellőzése segít a láb higiéniáját megőrizni. A bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású talpbetét biztosítja a tökéletes testtartást és a cipő egész-napos viselése után a láb friss és kipihent marad.

A G&T cipő minden esetben egyedi készítésűek, csak megrendelésre gyártjuk . Ezért az egyedi gyártás miatt a termékek szállítása kb. 10-12 munkanapot igényel. A felhasznált anyagok minősége és a kézi, kisipari gyártás a legtöbb terméknél magasabb árat jelent. Mi ezt a magasabb árat a közvetlen értékesítéssel szeretnénk elérhető szinten tartani.

Tökéletes megjelenés, prémium minőség, hazai manufakturális gyártásban!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G&T Klasszikus Menta – Fehér bőr sportcipő !Raktárkészletről!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük