PUMA TOURING BLACK MID S3 ESD SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS

  • Színbőr felsőrész
  • Üvegszálas orrmerevítő
  • Hajlékony kerámiaszálas köztes talp
  • ESD S3 SRC minősített
Kategóriák: ,

Leírás

A Puma védőlábbelik egyik legkedveltebb terméke a touring bakancs, amely kiváló választás lehet mindennemű kültéri- és beltéri munkára egyránt. A divatmárkából kialakult munkacipő kínálat hordozza minden sajátosságát az utcai változatoknak, ennek köszönhetően a munkavédelmi bakancs nem csak strapabíró és kényelmes, hanem mindemellé divatos, ízléses megjelenést biztosít viselője számára.

A piacvezető minőséget támasztja alá a minőségi színbőr felsőrész, melyet acél helyett, egy üvegszálas orrmerevítő tesz biztonságossá a lesső tárgyak ellen.  A talpátszúrás elleni védelemért a hajlékony kerámiaszálas (ún. Fap) talpközép felel. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a cipő teljesen fémmentes, így a súlya is lényegesen kevesebb mint egy fémbetétes társáé.  Szellőzéséről egy speciális légáteresztő köztes talp gondoskodik, amely segít meggátolni a lábizzadást az egésznapos munkavégzés közben.

A gyártó a saját fejlesztésű MotoProtect csúszásmentes Duo-PU talp felel, ennek köszönhetően a cipő nem csak cseppálló(s3), hanem csúszásmentes (src) minősítést is kapott.

Finom vonalvezetés, keskeny lábforma, valamint kerekített sarokrész teszi különlegessé, fiatalossá és kényelmessé viselője számára. Fűzőrésze belső fűzéssel lett megoldva, a kiálló részek elkerülése érdekében.

Információ

Szállítás
Jelenleg a weboldalunk csak katalógusként üzemel. Látogassa meg üzletünket kecskeméti
Szent Miklós utca 21. címen.

Kapcsolatfelvétel
Hívjon a (+36) 76 326 346 telefonszámon, vagy küldjön egy emailt a  [email protected] címre.

Specifications

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PUMA TOURING BLACK MID S3 ESD SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST