Akció!

Tavasz Virág – Fehér – G&T cipő

25 990 Ft-4% OFF

  • G&T sportcipő Tavasz virág – Fehér
  • Felsőrész: különleges nappa bőr
  • Talp anyaga: gumi
  • Talpbetét: Anatómiai kialakítású, antibakteriális

Különlegesség: Cipőink készítése során csak valódi bőröket használunk és nem alkalmazunk egyéb kiegészítő textíliákat sem a maximális tartósság és kényelem érdekében!

Sportcipőink felsőrésze prémium minőségű természetes színezékkel színezett nappa bőr. A kényelem érdekében helyenként szivacsbetétekkel ellátva. A cipőinkhez kiváló minőségű olasz gumitalp biztosítja a kitűnő tapadást és a rugalmas, könnyed járást.Cipőinket harántemelős talpbetéttel készítjük. A cipőink béléséhez valódi bélésbőröket használunk.

Törlés
Cikkszám: TAVVIRFEH-1 Kategória:

Leírás

G&T bőr sportcipő -Tavasz Virág – Fehér

A tavaszi cipős szezont olyan új különleges mintájú bőrökről szól mint ennél a cipőnknél is! Különlegessége, hogy Magyarországon senki, sehol nem használja ezt a mintát, viszont a külföldi (Olasz) világmárkák igen! A G&T Tavasz Virág – Fehér cipőnk a legfrissebb divat trendeket és a klasszikus formát ötvözve rendkívüli népszerűségben fog örvendeni a hölgyek körében!

A különleges mintájú bőrről ki kell hangsúlyoznunk, hogy ez nem műbőr! ez valódi bőr cipő és ezért annak minden előnyét megkapjuk a cipőnkkel! A nappa bőr felsőrész lágyságával a lábfej körbe ölelésével szinté észrevétlenül illeszkedik a lábfejünkhöz. A valódi bőr rugalmassága és tartóssága messze nagyobb mint az olcsóbb műbőröké. A cipő belső béléséhez is finom bélésbőrt használunk mindenhol, ez olyan komfortérzetet nyújt ami csak a prémium minőségű cipőknél kaphatsz meg. Ezt a finom valódi bőrből készült bélésbőrt kasírozzuk a harántemelős talpbetéteinkre is amely tapintása, rugalmassága összehasonlíthatatlanul jobb mint a textil fedésű talpbélések. A harántemelős talpbetétnek köszönhetően a cipőink egésznapos viselése után is a lábunk kipihent marad.

A cipő egyik legfontosabb alkotó eleme a talp. A prémium járásérzethez elengedhetetlen egy könnyű rugalmas cipőtalp. Mi ehhez a G&T cipőkhöz is olasz gumitalpat használunk. A tapadása még nedves felületeken is kitűnő, kopásállósága is nagyszerű, rugalmassága pedig tökéletes. Vásárlóink visszajelzése szerint “.. olyan mintha felhőn járna az ember..” érzést írják le legtöbbször. Ez a különleges anyagok és megoldások együttes használatával érhető csak el. Ezért a cipőink tartóssága is kiemelkedő, hiszen a legjobb anyagok és megoldások használata a cipő tartósságát növelik. Ezért minden cipőtalpunk körbe varrott is, ezzel is növelve a cipő tartósságát!

A G&T cipők minden esetben egyedi készítésűek, csak megrendelésre gyártjuk . Ezért az egyedi gyártás miatt a termékek szállítása kb. 5 munkanapot is igénybe vehet. A felhasznált anyagok minősége és a kézi, kisipari gyártás a legtöbb terméknél magasabb árat jelent. Mi ezt a magasabb árat a közvetlen értékesítéssel szeretnénk elérhető szinten tartani.

Viselj G&T cipőt, ha ki akarsz lógni a sorból!

Információ

Szállítás
Jelenleg a weboldalunk csak katalógusként üzemel. Látogassa meg üzletünket kecskeméti
Szent Miklós utca 21. címen.

Kapcsolatfelvétel
Hívjon a (+36) 76 326 346 telefonszámon, vagy küldjön egy emailt a  [email protected] címre.

Specifications

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 5

Cipőtalp

Fehér

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tavasz Virág – Fehér – G&T cipő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Added to wishlist! VIEW WISHLIST