3M™ védősisak, Uvicator, csatos, ventilált, műanyag izzadságszívó betét, fehér, G3000CUV-VI

A 3M™ G3000CUV-VI védősisak egy olyan fehér védősisakunk, amely nagy területen elosztott szellőzőnyílásokat és műanyag izzadságszívó betétet tartalmaz a kényelemért. Jellemzői közé tartozik a csatos felfüggesztés, a puhán lekerekített kialakítás rövid szemellenzővel és a 3M™ Uvicator™ érzékelő lemez, amely segít megállapítani, hogy mikor lett túl sok UV-sugárzásnak kitéve.

Kategória:

Leírás

A kiváló szellőzésű és nehéz körülményekhez kialakított fejvédelemhez használja a 3M™ G3000CUV-VI védősisakot.

Fehér védősisakunk csatos felfüggesztést és műanyag izzadságszívó betétet tartalmaz, puhán lekerekített kialakítása jó látóteret nyújt és segít megakadályozni az alkatrészek beszorulását kábelek vagy ágak közé. Szellőzőnyílásokat tartalmaz, melyek egy nagy területen vannak elosztva és maximális légátszivárgást biztosítanak, amivel megnövelik a viselő komfortérzetét.

A rövid szemellenző jobb fenti látóteret biztosít, és a 3M™ Uvicator™ érzékelő lemez segít megállapítani, hogy mikor lett a védősisak túl sok UV-sugárzásnak kitéve és érkezett el a csere ideje. A fejhámot 180°-ban el lehet fordítani a jobb láthatóság érdekében, amikor beszállásos munkavégzés történik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3M™ védősisak, Uvicator, csatos, ventilált, műanyag izzadságszívó betét, fehér, G3000CUV-VI” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük